27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

God jul fra hele Langelandsfestival!

Kære gæster, crew og samarbejdspartnere - vi savner jer. Og vi kan se på de mange beskeder, mails og telefonopkald, som vi modtager, at I også savner os. Derfor vil vi nu, med optimisme og julestemning i hjertet ønske jer alle en rigtig glædelig jul!

Vi ville naturligvis ønske, at det her var en besked om at billetsalget var startet, nogle nye camps var kommet til eller at vi har fundet et helt nyt område, som vi kan feste og hygge os i til sommer. Desværre må I lige nu nøjes med en hilsen fra os.

Kommer der festival i 2021?

Det er der ikke et klart svar på lige nu. Vi venter og venter – og så venter vi lidt mere på, at vi forhåbentligt snart får nogle retningslinjer fra myndighederne, der gør, at vi kan trykke på knappen og komme rigtigt i festivalmode.

Vi lover også, at lige så snart vi har bare en lille smule info omkring næste års festival, så kommunikerer vi det ud, alle steder vi kan komme i nærheden af!  

Vi planlægger festival!

I skal vide, at vi planlægger en festival for 2021, men hvordan den bliver – ja, det må tiden vise! I samarbejde med de andre festivaler kigges der lige nu på, hvilke tiltag vi kan lave, så vi får nogle sikre festlige dage sammen.

Lige nu er der kun tilbage at sige god jul!

VÆR OPDATERET

Skriv dig op til vores nyhedsbrev – så går du aldrig glip af noget!