27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Gnags, Jimilian og Dorthe Gerlach på plakaten!

Energisk fest med GNAGS, R&B-hits fra Jimilian og ukueligt nærvær fra Dorthe Gerlach – vi elsker at offentliggøre artister, og her kommer tre rigtigt gode til jer!

Så hvis du ikke allerede har gjort det, får du her tre gode grunde til at få købt din billet til Langelandsfestival 2020.

STORE SCENE

GNAGS

Det er nu, hvis du skal nå at opleve et af Danmarks mest sejlivede og bedste LIVE-bands i fri dressur! Pludselig er det for sent…

GNAGS sadler op til sommerens Langelandsfestival, hvor du vil kunne opleve en kavalkade af den lange karrieres største hits og introduktion af nye numre, der er blevet skabt under nedlukningen.

Læs mere om GNAGS

MØLLERS

JIMILIAN

Har man fulgt blot den mindste smule med i, hvad der har floreret på toppen af den danske pop/R&B-scene det seneste årti, så kan navnet “Jimilian” umuligt være gået hverken øjne eller ører forbi.

Den dansk-albanske storcharmør er på en fremadstormende rejse mod stjernerne og har med en perlerække af hits allerede for længst fastslået, hvorfor han hører til blandt den absolutte elite indenfor sit fag.

Læs mere om Jimilian

Møllers

DORTHE GERLACH

I Dorthe Gerlachs stemme gemmer der sig tusinde og atter tusinde af historier. Med en enestående klang og et ukueligt nærvær, formår hun altid at tage dig med på en musikalsk rejse af dimensioner.

Det er både stemningsfyldt og nærværende, når Dorthe Gerlach som soloartist spiller op til dans fra sit helt eget ståsted.