27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Velkommen på den hemmelige side!

Siden er kun for vores venners venner.
Det er dig, for du har igennem vores samarbejdspartner JP Caravan
fået adgang til denne side, med ekstraordinære tilbud på din campingvognsbillet.

27.-30. juli 2022 / uge 30

FÅ EN MINDEVÆRDIG SOMMER

blank

Glem alt om sløje campingpladser med nedslidt minigolf og giv din familie en ferie, hvor der er noget for alle!

Send ungerne i Børneland og gå en tur i Vinbaren til den dejligste kolde rosé. Tag et smut til fællessang i Bodegaen og bliv inspireret i Handelsgaden. Læg jer på vores strand og drøn op til vores scener, hvor du kan give dig hen til de skønne toner af Rasmus Seebach, Ronan Keating, Dizzy Mizz Lizzy, TV-2, GNAGS, Jung eller en af jeres andre yndlingskunstnere!

blank

Her er vores fede festivalplakat!

Aha ja, men hvem spiller så til sommer? Jo, nu skal du se…

blank

Børneland er klar med oplevelser til store & små!

Børneland står klar med oplevelser og underholdning for børn i alle aldre – ca. 30 aktiviteter er klar! Vores børnetæmmere glæder sig til at underholde børnene og sørge for, at børnene føler sig trygge og sikre.

Børneland er et stort område med sin helt egen stemning, der gør området til en sikker vinder blandt alle festivalgæster. Det koster ikke ekstra at komme ind, og alt, du kan lave i Børneland, er en del af din partoutbillet. Forældrene er også velkomne i Børneland!

Børneland bliver som noget nyt til sommer opdelt i nogle forskellige områder, der hver tilbyder aktiviteter og underholdning i børnehøjde og til forskellige aldre.

Og så de praktiske ting, der er gode at vide

Hvis du ikke har besøgt os før, så har du måske flere spørgsmål. Dem kan du altid få svar på, hvis skriver til os på info@llf.dk, på Facebook eller giver os et kald på 30 179 165. Måske du kan få svar på nogle af dine spørgsmål allerede her?

Parkeringsbillet

Tager du bilen på festival, så husk at købe en parkeringsbillet. Så er du sikker på at have et sted at holde. Du kan godt køre til og fra parkeringspladsen under festivalen, hvis du vil.

Vi ligger lige ved Rudkøbing

Langelandsfestival er en af de få festivaler, der ligger lige op til en by. Det betyder, at handels- og transportmuligheder er i gåafstand fra festivalområdet.

...og nåja, så har vi vores egen strand!

Hør fra os

Skriv dig op til vores nyhedsbrev – så går du aldrig glip af noget!