27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Vores partnere

Når man skal stable så stort et arrangement som Langelandsfestival på benene, er det altafgørende at have nogle professionelle og dygtige partnere. Netop dét har Langelandsfestival, og det er noget, som vi sætter pris på – for uden dem, var der ingen fest. Herunder kan du se vores partnere, der med hver deres faglighed bidrager til at skabe den bedst mulige oplevelse for gæster og Crew på Langelandsfestival.

VIL DU OGSÅ VÆRE PARTNER?

Gør som andre store brands og overvej et partnerskab med Langelandsfestival. Er du interesseret i at blive partner med os – eller bare få en snak om, hvad netop din virksomhed kan få ud af et partnerskab? Så tag fat i creative manager, Daniel Pedersen på dkp@llf.dk.

Burger King

”Såvel i løbet af året, som under selve festivalen, er det meget udbytterigt for os at være partner med Langelandsfestival. Vi har et godt samarbejde i forhold til eksponering – det gælder på de sociale medier, men også på festivalen, hvor vi i 2019 samplede vores kendte kongekroner. Det var således en fornøjelse at se dem på glade gæster, når de var til koncert og naturligvis, når de købte vores mad.”

Hans-Erik Sækmose

Lasertryk logo
”Hos LaserTryk.dk sætter vi stor pris på vores partnerskab med Langelandsfestival. Vi har en god udveksling af de produkter, som vi hver især kan tilbyde, til fordel for begge parter. Vi oplever altid en professionel behandling i vores samarbejde – hele året.”

anders grønborg

VÆR OPDATERET

Skriv dig op til vores nyhedsbrev – så går du aldrig glip af noget!