27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Flere overnatningsmuligheder tæt på udsolgt

Festihut og Malibu Beach er udsolgt, og snart er flere af vores populære overnatningsmuligheder væk! Du skal altså rubbe neglene, hvis du også vil have slippe for at bakse med pløkker og bare nyde festivalen!

Vi har samlet nogle af de mest populære camps, der er kvart i udsolgt, lige her – så kan du se, om du skal være en af de heldige, der får fingrene i en af dem.

WOODHOUSE: 2 stk. tilbage!

Få en luksuriøs oplevelse med et Woodhouse, hvor du får din egen træhytte med en seng, der er hævet over jorden. I hytten er der plads til 2 personer, og den er tæt placeret på festivalpladsen.

blank

Camp California: 3 stk. tilbage!

Den er til camperne, der gerne vil have noget ekstra! Der er reserveret 75 ㎡ til hver campingvogn, så hvis du har fortelt, anneks, havebord eller andet, der hører sig til en helt rigtig tur i campingvogn, stiller du det bare op – der er masser af plads.

blank

1991: 1. stk tilbage

Et 2-personers telt står opslået og klart, når du ankommer til festivalen. 1991 er opkaldt efter det år, hvor Langelandsfestival blev grundlagt. Vi har haft meget at glædes over i årene, der er gået siden da – gør din festival til sommer nem med 1991 og få endnu mere at glædes over!

VÆR OPDATERET

Skriv dig op til vores nyhedsbrev – så går du aldrig glip af noget!