27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Festivalservice

Sommer, sol og fest – hos Festivalservice hygger vi os bedst, samtidig med vi sørger for, at alle har det godt!

Kan du heller ikke komme på, hvad du skal lave i din sommerferie? Gør stigende benzin- og fødevarepriser dig lidt nervøs for sommerferiens afbræk?

Så er du heldig, for vi mangler stadig lidt folk til forskellige hyggelige opgaver på Langelandsfestival hos Festivalservice! Festivalen er næsten verdensberømt og især kendt for hygge og sammenhold. Således er mange blevet “straffet” med nye venskaber, en ny kæreste eller ægtefælle og endda børn, der aldrig var kommet, uden vi havde denne festival. Så alt kan ske, og der er stats- og bankgaranti for godt samvær og hygge i uendelige mængder.

Hvad laver man hos Festivalservice?

Festivalservice giver highfives i alle porte rundt om på festivalen, og samtidig tjekker vi lige om armbåndet, og personen det sidder på, gerne må komme ind de forskellige steder. Vi går også serviceture rundt på festivalen – blandt campingvognene, teltene og alle de andre steder, for at sikre at alle har det godt.

Vi hjælper, der hvor vi kan, så sans for service er bestemt værdsat. Hos Festivalservice skal du være fyldt 18 år, inden festivalen starter.

Kontakt

Er du god til at give highfives, stå med et smil på læben (det bliver svært at lade være..) og byde gæsterne velkommen rundt om på festivalen, så skriv et par ord om dig selv til områdechef Carsten Kehlet på minegen@mail.dk.

Mød områdechefen

VÆR OPDATERET

Skriv dig op til vores nyhedsbrev – så går du aldrig glip af noget!