fbpx
Faustix på Langelandsfestival

Faustix

Faustix har indtil videre haft et forrygende 2019 med flere single udgivelser på de danske charts, en stor sommertour og en udsolgt headliner koncert.

Nu udgiver han sin næste single ’Lose Myself’, som med sit stærke underbyggende saxofon riff pifter vinterens mørke lidt op, alt imens vi kan se frem til at opleve ham skabe en kæmpefest i Møllers til sommer!

’Lose Myself’ er blevet til i samarbejde med den anerkendte danske producer Cutfather, som gennem årene har brygget hits sammen med store internationale artister så som Kylie Minogue, Christina Aguilera, Robyn etc. Vokalen er leveret af engelske Maegan Cottone som er en anerkendt sanger og sangskriver i hjemlandet, hvor hun bl.a. har arbejdet med både Little Mix og Britney Spears. Med ’Lose Myself’ ønsker Faustix at bibeholde den gode sommerenergi, som kan forlænge sommerens glæde og fest. Dette bliver ikke kun fremhævet ved trackets uplifting sound, teksten står i stærk relation med budskabet om at slå sig løs og have det sjovt.

Med ’Lose Myself’ bygger Faustix videre på det utrolig stærke repertoire, som han har skabt i år med singlerne ’Thorns’ og ’Need You’ og som også har givet ham hele seks nomineringer til Danish Club Awards 2019. Faustix håber, at året 2020 bliver et år , hvor han får endnu mere mulighed for at udvikle sig musikalsk, kreativt og personligt.