27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Få styr på overnatningen inden det er for sent

Der er fuld smæk på salget af overnatning på Langelandsfestival 2022 – og det kan godt betale sig at rubbe neglene, hvis du vil have fingrene i en af de eftertragtede camps. Vi har samlet et udvalg af vores mest populære camps herunder, og så kan du naturligvis se dem alle på vores campsside.

California

KUN 5 stk. tilbage

California er til camperne, der gerne vil have noget ekstra! Du tager din egen campingvogn med, og så sørger vi for morgenmad, bad og masser af plads.

Der er reserveret 75 ㎡ til hver campingvogn, så hvis du har fortelt, anneks, havebord eller andet, der hører sig til en helt rigtig tur i campingvogn, stiller du det bare op – der er masser af plads.

Tidligere
Næste
Tidligere
Næste

GIRAFTELT DELUXE

50 % solgt!

Langelandsfestivals mest velkendte camp, kommer igen. Slip for besværet med pløkker, teltstænger og døde mobiltelefoner!

Få en nem festival i det indhegnede område. Her står der et girafplettet, opslået telt, med strøm klar til jer, når I ankommer.

WIG-WAM

50 % SOLGT

Tag godt imod én af Langelandsfestivals nye camps – Wig-Wam! Her kommer du til et opstillet Tipitelt med plads til op til 4 personer.

I dit Wig-Wam tipitelt er der Camp beds klar til jer, og strøm er også at finde i teltet.

Tidligere
Næste

VÆR OPDATERET

Skriv dig op til vores nyhedsbrev – så går du aldrig glip af noget!