27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Eventteamet

Vil du være en del af et team, hvor der er højt til loftet, intet er som det plejer og hvor opgaverne varierer, fra gang til gang? Har du blik for god service, og kan bruge hovedet i forskellige situationer? Så kan det være det er dig, der skal være en del af festivalens nye Eventteam!

Som en del af festivalens eventteam, hvilket er et nyligt oprettet hold, er der både store og små opgaver. Festivalens eventansvarlige, Niclas, søger friske mennesker til at indgå i et eventteam, Kvinde, mand – ung, gammel – går vi ikke så højt op i, mere om du kan yde god service og være mødestabil på de aftalte vagter.

Hvad laver eventteamet, tænker du nok? Eventteamet skal være omkring de mange forskellige events der er under festivalen, det kan være alt fra et løb, til banko i Møllers og flere andre forskellige ting. Du skal naturligvis ikke være med til alle de forskellige events der er under festivalen, og vil få en fast vagtplan inden festivalen. Pladserne på holdet er begrænset, så hold dig endelig ikke tilbage.

Du skal være minimum 18 år for at være en del af Eventteamet.

Kontakt

Lyder det som noget for dig? Eller har du brug for lidt mere info? Så send en mail til festivalens eventansvarlige Niclas på na@llf.dk. Fortæl gerne kort om dig selv, og inkluder meget gerne, hvis du har noget erfaring, inden for området.

VÆR OPDATERET

Skriv dig op til vores nyhedsbrev – så går du aldrig glip af noget!