fbpx
Efterskolecamp

Efterskolecamp

#Aldrigfarvel til dine efterskolevenner!


EfterskoleCamp er for dig, der har været på efterskole og ikke er helt klar til at sige farvel til dine gode venner og oplevelserne sammen med dem. Derfor kalder vi EfterskoleCamp for Danmarks største efterskolegensynsfest. Du kan se frem til at blive udfordret til daglige battles i fede omgivelser med tema-fester, lounge, events, kolde drikkevarer og meget mere.

Vi kårer også Årets Efterskole, og hjælper dig til at blive klar til livet væk fra efterskolen med et brag af en fest. Tag med til sommer, sammen med over 2.000 andre nye og gamle efterskoleelever og nyd den der helt ekstraordinære efterskolestemning, der bare ikke findes andre steder.

I området går Natteravnene Langeland også rundt og sørger for, at skabe tryghed gennem synlig og ansvarlig voksenkontakt.Her køber du billet

Billet til EfterskoleCamp kan KUN købes på www.efterskolecamp.dk/billetter. Du skal derfor IKKE købe din festivalbillet gennem Ticketmaster.

Har du spørgsmål kan du altid kontakte arrangør Bjarne Zuccé Dinesen direkte på tlf. 2011 9339 eller mail efterskolecamp@zucce.dk. Han kommer gerne ud på jeres skole og fortæller alt om indhold og praktik. Følg også med på EfterskoleCamps Facebook-side.


Efterskolecamp på llf20