fbpx

Det kan du gøre med din billet til Langelandsfestival 2021

Du kan beholde den til næste år og være klar til en 30 års-jubilæumsfest. På den måde støtter du det kulturliv, der er gevaldigt under pres for tiden. Alternativt kan du få refunderet – informationen følger her.

Ingen af os havde troet eller håbet på, at vi igen skulle stå i denne situation med aflyst festival, men det er desværre tilfældet. Vi håber virkelig, at du vil beholde din billet til Langelandsfestival 2022, da det vil hjælpe os igennem denne svære situation. Vi forstår dog også godt, hvis du ønsker at få refundering.

Som billetkøber til Langelandsfestival 2021, har du nu følgende muligheder – det gælder også jer, der har beholdt billetten fra 2020:

Hvis du vælge denne løsning, skal du ikke gøre noget. Din billet vil automatisk blive ombyttet til at gælde på Langelandsfestival 2022.​

Hvis du ønsker at få pengene igen for din billet, så skal du holde øje med din indbakke, hvor der snart lander en mail fra vores billetudbyder Ticketmaster. Her vil der være instrukser – men vær opmærksom på, at der deadline for at bede om refusion d. 8. juni 2021.

Særligt for deltagere til Gensynsfesten (EfterskoleCamp)

I har købt jeres billet gennem vores samarbejdspartner Den Bedste Tid, og I skal derfor holde øje med deres side, hvor der snarest vil komme yderligere info. Siden er: www.denbedstetid.dk/nyheder.

 

Vi fastfryser child- og minibilletter

Skulle du have købt en billet med alderbegrænsning på, og skulle dit barn blive ældre end begrænsningen, skal du ikke være bekymret. Vi fastfryser således deres alder indtil næste festival. Det gælder også, hvis billetten er købt til Langelandsfestival 2020.

Vi håber, at det her bliver absolut sidste gang, at vi skal igennem en aflysning – og vi håber på jeres fortsatte forståelse for situationen. Vi vil gøre vores bedste for at besvare alle henvendelser hurtigst og bedst muligt.