27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Før: Dekorationen

Dekorationen, eller som den i daglig tale bliver kaldt: “Deko” er festivalens absolut mest kreative område. Deko står for alt den gode stemning med skilte, blomster, duge osv., du finder på festivalen.

Deko er et af de helt centrale områder på festivalen. De har lidt arbejde i nærmest alle områder – for udtrykket af festivalen skal se ordentligt ud alle vegne. Det kan være alt fra skilte, der skal males og skrives på, til mindre ting og sager, der skal bygges i træ.

Deko mangler stadig et par hænder, der kan hjælpe med opgaven. Arbejdet er primært inden festivalen begynder, så du skal ikke være bange for at gå glip af noget af musikken. Det vigtigste for dig, der kunne være interesseret i at være i Deko er at du har en kreativ sjæl, der ikke er bange for at tage fat.

Sidder du og tænker… jamen jeg er ikke ligefrem den næste Picasso, så gør det ikke noget, vi tager tingene, som de kommer, og så længe du ikke er bange for at tage fat, passer du godt ind i deko.

Info

Arbejdsopgaverne i bliver pyntning af forskellige områder, monteringsarbejde, plantning af store krukker, påsætning af voksduge, opbygning af div. ting og sager i træ og malerarbejde.

Dekorationen har brug for hjælp før festivalen og bruger kun crew på 18+ år.

Kontakt

Lyder ovenstående som noget for dig, så hiv endelig fat i Tommas, der står for Crew i Deko, på tsa@toesa.dk. Du må meget gerne inkludere en kort beskrivelse af dig selv og hvad du eventuelt har af erfaring.

VÆR OPDATERET

Skriv dig op til vores nyhedsbrev – så går du aldrig glip af noget!