27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

De næste 1.000 partoutbilletter får 250,- til barerne

Vi glæder os så meget til at fejre 30 års jubilæum, at de næste 1.000 partoutbilletter til voksne, der bliver solgt, får 250,- ind på armbåndet. På den måde kan du få festen godt i gang, når vi endeligt lander på øen!

Vi nærmer os Langelandsfestival 2022 med hastige skridt, og masser har allerede sikret sig deres adgang til sommerens fedeste festivaloplevelse. Det har fået os i et gevaldigt humør, og derfor kan de hurtigste af jer ikke blot få styr på festivalbilletten – men også den første festivalstemning med 250,- direkte ind på armbåndet. Så kan I få noget at skåle i og fejre, at det langt om længe er tid til at feste med god musik!

Her kan du bruge dine 250,-

Når du får dit armbånd på i Laden, sørger vi for, at der står 250,- klar på chippen, så du kan betale med den. De 250,- vil blive brugt først, hvis du vælger at indbetale flere penge, og du kan ikke få dem udbetalt.

Du kan bruge de 250,- i barerne i Boogie Wonderland, Mixerbaren, barerne i Møllers, alle Tuborg-ølvogne, Skibaren, Bodegaen, Skovlyst-barerne.

Du får et bevis på de 250,- sendt med, når du køber din voksen partoutbillet

VÆR OPDATERET

Skriv dig op til vores nyhedsbrev – så går du aldrig glip af noget!