27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Dak, syng med & kæmpe fest med 3 nye navne

Møllers bliver nok engang hjemsted for mindeværdige oplevelser til sommer! Ude Af Kontrol, Poul Krebs og Faustix er nyeste navne på plakaten, og de er klar til at give festivalgæsterne hver deres fede festivalaften i Møllers.

Ude Af Kontrol er klar med det vildeste show nogensinde!

Englando, Balken og Munken har de seneste år skabt en bølge af hits og opnået mere end 150.000.000 (!) streams, alene på Spotify, hvor drengene i den grad er vokset med opgaven i takt med deres stigende popularitet. På trods af ingen support fra streaming-tjenesterne har Ude Af Kontrol haft 3 singler i Top50 på Spotify på samme tid i 2019, hvoraf singlen ‘næ’ havde en flot 5. plads!

Det bliver hele tiden næste niveau for den opfindsomme trio som inviterer indenfor i deres vilde univers. Drengene er, som navnet lægger op til, kendte for at skubbe til grænsen og det er ikke unormalt at en UAK-koncert bliver stoppet undervejs grundet et for vildt publikum. Hits på stribe, tre meter høje LED-robotter, røg, konfetti, vilde tekster og eksplosiv energi er kun en del af opskriften som UAK vil vælte Danmark med i 2020.

Poul Krebs – en af landets mest populære kusntere!

”En af dansk poprocks bedste iagttagere”, har BT kaldt ham. Jyllands Posten har skrevet om ”…en troværdig og ligefrem kunstner i særklasse” – mens Gaffa har karakteriseret Poul Krebs som ”en ualmindeligt kultiveret musiker, der presser sig selv til det yderste for at give publikum en oplevelse, de aldrig glemmer.” Gennem karrieren har Poul Krebs altid været leveringsdygtig i både underfundige og skæve historier, fra den rejse igennem livet, der i hans tilfælde ikke altid er gået af den lige vej.

En rejse, der har gjort Poul Krebs til en af landets mest populære kunstnere – og som undervejs har udmøntet sig i albums som ”Små Sensationer”, ”Kosmorama”, ”Forbandede Vidunderlige Tøs”, ”Fri Som Et Forår”, ”Morgendagens Tåber”, ”På En God Dag”, ”Asfalt og senest ”Maleren og delfinerne på bugten”. Det nye udspil gik direkte ind som #1 på listen over de mest solgte udgivelser i Danmark – og blev af BT kaldt for ”Et af Krebs bedste album”. Poul Krebs har i løbet af sin lange karriere skrevet langt over 500 sange, har spillet mere end 1000 koncerter og har efterhånden udgivet 24 albums (alt iberegnet), tilsammen solgt i langt over 1 million eksemplarer. 

Faustix er garanti for en kæmpe fest!

Faustix har indtil videre haft et forrygende 2019 med flere single udgivelser på de danske charts, en stor sommertour og en udsolgt headliner koncert. Nu udgiver han sin næste single ’Lose Myself’, som med sit stærke underbyggende saxofon riff pifter vinterens mørke lidt op, alt imens vi kan se frem til at opleve ham skabe en kæmpefest i Møllers til sommer – vores store 30 års jubilæumsfejring.

’Lose Myself’ er blevet til i samarbejde med den anerkendte danske producer Cutfather, som gennem årene har brygget hits sammen med store internationale artister så som Kylie Minogue, Christina Aguilera, Robyn etc. Vokalen er leveret af engelske Maegan Cottone som er en anerkendt sanger og sangskriver i hjemlandet, hvor hun bl.a. har arbejdet med både Little Mix og Britney Spears. Med ’Lose Myself’ ønsker Faustix at bibeholde den gode sommerenergi, som kan forlænge sommerens glæde og fest. Dette bliver ikke kun fremhævet ved trackets uplifting sound, teksten står i stærk relation med budskabet om at slå sig løs og have det sjovt.

Med ’Lose Myself’ bygger Faustix videre på det utrolig stærke repertoire, som han har skabt i år med singlerne ’Thorns’ og ’Need You’ og som også har givet ham hele seks nomineringer til Danish Club Awards 2019. Faustix håber, at året 2020 bliver et år , hvor han får endnu mere mulighed for at udvikle sig musikalsk, kreativt og personligt.

VÆR OPDATERET

Skriv dig op til vores nyhedsbrev – så går du aldrig glip af noget!