fbpx

27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Jobbørs

Velkommen til Langelandsfestivals helt egen jobbørs. Herunder kan du se alle de ledige Crewtjanser, der er til den kommende festival.

Jobbørsen er opdelt i to. Opslag, der efterspørger hjælp under festivalen, og opslag fra områder der mangler hjælp før eller efter festivalen.

Hvem er Crew?

Vores Crew-familie er en stor blanding af forskellige mennesker. Hvem du er, og hvad du laver, går vi ikke så højt op i. Vi går mere op i fællesskabet, og det som frivillighed kan skabe. Nemlig en samling af mennesker med forskellige baggrunde, der alle giver et nap med til vores allesammens festival. Så selvom du er tømrer til hverdag, forventer eller håber vi ikke nødvendigvis, at du skal være på tømrerholdet. Måske du har en lille kreativ drøm gemt i maven, og så passer du nok bedre i Dekorationen.

Hvilke krav er der?

Langt de fleste områder benytter Crew, der fra festivalens start er fyldt 16 år. Nogle steder skal du være fyldt 18, og nogle gange skal du have kørekort. Det er alt sammen beskrevet i de enkelte opslag, hvor de enkelte områder efterspørger hjælp.

Er der ikke lige en tjans, der passer til dig lige nu, så husk at vi er stadig tidligt på sæsonen. Der kommer løbende nye jobbørsopslag op, og nogle gange helt frem til festivalens start. Så hold øje med siden løbende.

Jobbørsen / UNDER​

Ca. 16 timers arbejde + infomøde / 27.-31. juli / Festivalbillet / 4 valgfrie måltider

Girafbanden

Som frivillig i GirafBanden kommer du rundt over hele festivalen, lige fra festivalens CrewCamp, til backstageområderne bag ved scenerne!

Læs mere »
VIP Festival

VIP Camp

Er du serviceminded, smilende og hjælpsom? Så er det måske dig, der kan hjælpe gæsterne i VIP Camp, der søger medarbejdere over 18 år. VIP Camp er et område, der ligger over for Rudkøbing Boldklubs klubhus på Rue Mark, hvor

Læs mere »

Festivalboderne

Festivalboderne søger servicemindet Crew med et stort smil til at stå i festivalens egne boder! Har du lyst til at arbejde, samtidig med at du kan høre musikken? Festivalboderne er en håndfuld boder og barer, som servicerer festivalens gæster med

Læs mere »

Eventteamet

Vil du være en del af et team, hvor der er højt til loftet, intet er som det plejer og hvor opgaverne varierer, fra gang til gang? Har du blik for god service, og kan bruge hovedet i forskellige situationer? Så kan det være det er dig, der skal være en del af festivalens nye Eventteam!

Læs mere »

Store Scene

Som en del af Hands’ne på Store Scene, bliver du en del af et team der tager fat, når man er på. Opgaverne kan variere lidt, men som udgangspunkt skal du hjælpe med at få artisterne på Store Scenes gear, op på scenen og ned igen.

Læs mere »

Hegn & service

Hegn & Service har mange forskellige opgaver under festivalen, det kan være alt fra at flytte et hegn, eller sikre et hegn, til blot at sætte noget inddækning op. På Hegn & Service kommer du rundt på hele festivalen, og ser mange forskellige andre områder i løbet af din tjans.

Læs mere »

Mixerbaren

Mixerbaren er Langelandsfestivals nyeste, store bar og her søger vi Crew med flair for at stå i en bar, hvor tempoet til tider kan være højt og gæsterne mange.

Læs mere »
Pressen på Langelandsfestival

Pressen

Pressen på Langelandsfestival søger fotografer og videografer, der er skrappe til at fange den gode festivalstemning – så vi kan få endnu flere gode billeder og videoer her på siden! Kom ud blandt publikum, ned i camps, på stranden og

Læs mere »

Check point

Check Point søger serviceminded Crew, til check-in af Crew og gæster. Check Point er et af de første områder, der møder gæster og Crew, når de ankommer på festivalen. Det er nemlig her næsten alle på festivalen får deres armbånd

Læs mere »
FYLDT

Børneland

HOLDET ER FYLDT. Er du et legebarn eller bare god til børn? Er du ung, mere voksen eller måske oppe i alderen? Så er det dig, vi har brug for til vores små gæster i Børneland.

Læs mere »
FYLDT

Bodservice

HOLDET ER FYLDT! Bodservice søger serviceminded Crew, der skal hjælpe festivalens boder- og stadeholdere.

Læs mere »

Jobbørsen / FØR ELLER EFTER​

Ca. 24 timers arbejde + infomøde / Før eller efter 27.-31. juli / Festivalbillet / 6 valgfrie måltider

Før & efter: Hegn & service

Der er opgaver som kræver god fysik, men også lettere opgaver, såsom at sætte inddækning op, være runner (levere ting ud til holdet). Så der er plads og opgaver til alle. På Hegn & Service går vi altid i grupper og arbejder, og humøret er altid højt når vi arbejder.

Læs mere »

Før: Dekorationen

Dekorationen, eller som den i daglig tale bliver kaldt: “Deko” er festivalens absolut mest kreative område. Deko står for alt den gode stemning med skilte, blomster, duge osv., du finder på festivalen.

Læs mere »

Før: Camp Service

Har du hænderne skruet rigtigt på, og vil du gerne have den fulde festivaloplevelse, hvor du ikke behøver arbejde, når musikken spiller? Så kan Camp Service være noget for dig!

Læs mere »

Før: Check Point

Check Point søger serviceminded Crew, til check-in af Crew og gæster. Check Point er et af de første områder, der møder gæster og Crew, når de ankommer på festivalen. Det er nemlig her næsten alle på festivalen får deres armbånd

Læs mere »

Før & efter: Pladsholdet

På pladsholdet er man en del af et team, der har opbygning og –nedpakning af festivalområdet som hovedopgave. Her er opgaverne meget forskelligartede da pladsholdet ud over en masse faste opbygningsprojekter også assisterer andre områder, hvor der er brug for

Læs mere »

Før: Børneland

Har du hænderne rigtigt skruet på? Er du kreativ? Eller synes du bare, det er sjovt at få en tegning til at blive til virkelighed? Så er Børnelands Opbygningshold noget for dig.

Læs mere »