27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Christopher, Clara og Alex Vargas på LLF22!

Så er der fremragende popmusik til os alle! Christopher bringer energi og pophits, Clara sørger for stjernedrys og power. Alex Vargas bringer sjældfuld vokal og teknisk dygtighed.

Alle tre sørger de for et stærkt musikalsk bidrag til sommerens festivalplakat.

STORE SCENE

Clara

Claras insisteren på at finde sin egen vej har været en vigtig faktor for hende som artist og menneske, siden hun som blot 15-årig fik sin første pladekontrakt.

Og hun er en kunstner, som taler åbent om at værne om sit mentale helbred – blandt andet derfor drager hun nu på en to måneder lang rejse for at lade op og rense hovedet inden sin albumudgivelse. Det kommende album rummer fortsat festen og farverne fra Claras første udgivelser, men både de varme og de blå toner har fået mere plads.

Læs mere om Clara

Christopher-på-Langelandsfestival-2022-OG-tag

MØLLERS

Christopher

En melodiøs skrædder. En energi, som ruller med tårnhøj fart. En muskuløs vokal, som har vundet indpas på festivaler, i radioen og i anmeldernes hjerter. Christopher er et popikon af ypperste kaliber.

Christophers urokkelige energi spejler sig i alt, hvad han foretager sig. Siden han i 2012 udgav sit første album ‘Colours’ med hitsingler som ‘Nothing in Common’, ‘Against the Odds’ og titelnummeret ‘Colours’, har han været med til at definere det danske musiklandskab.

Læs mere om Christopher

Alex Vargas på Langelandsfestival

Møllers

Alex Vargas

Alex Vargas har de seneste år taget landet med storm. Med en sjælfuld vokal, flotte melodier og teknisk dygtighed leverer han et internationalt format, som er helt essentielt for den danske musikscene.

Som blot 16-årig flyttede Alex Vargas til London for at arbejde dedikeret med musikken. Med knofedt og kreativitet har han på ganske kort tid markeret sig som en af Danmarks ypperste artister.

VÆR OPDATERET

Skriv dig op til vores nyhedsbrev – så går du aldrig glip af noget!