27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Camps i salg!

Hvorfor bakse rundt med pløkker og teltdug, når vi kan gøre arbejdet for dig? Vi har en camp til enhver smag og ethvert behov, og nu er de klar til dig!

Kunne det ikke være fedt, at bo i et Woodhouse, hvor ligger på en seng hævet over jorden, og hvor du kan pille taget af og kigge på stjerner?

Eller hvad med Malibu Beach, hvor du kommer til et retro Isabelle-fortelt, hvor der er to kabiner med luftmadrasser i? Nåja, der er endda bord og stole klar til jer, og man kan stå oprejst i teltet uden problemer.

Lidt for enhver smag og til ethvert budget

Vi har camps og overnatningsmuligheder til enhver smag, ethvert behov og til ethvert budget. Se bare 1991, hvor der står et iglotelt klar til dig, når du ankommer på festivalen. Der er strøm i teltet, så din telefon ikke løber tør. Det koster kun 1.395,-, men du kan også kaste dig ud i vores nyhed Festihuts, hvor du får dit eget store træhus med plads til fire personer. I hytten er der 2 køjesenge inkl. madrasser klar.

Genbrugstelte med høj kvalitet

I år har vi også etableret en ny overnatningsform i samarbejde med vores venner fra ReUnite, der sørger for at have et telt klar til dig.

Det specielle er, at teltet har været brugt før, men gutterne fra ReUnite har sørget for, at det er i tiptop-stand. Det er en måde at smide lidt mindre ud og genbruge de ting, der stadig har værdi.

Tag et kig nu på vores campside – husk, at du skal købe partoutbilletter, ud over overnatningen. Skulle du ikke have lyst til at købe en camp, kan du også sætte dit eget telt op på en vores mange teltområder.