27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Før: Camp Service

HOLDET ER FYLDT!

Har du hænderne skruet rigtigt på, og vil du gerne have den fulde festivaloplevelse, hvor du ikke behøver arbejde, når musikken spiller? Så kan Camp Service være noget for dig!

HVEM ER CAMP SERVICE?

Camp Service er et af de hold, der gør at gæsterne får en uforglemmelig oplevelse, når de er på Langelandsfestival. De sørger for gæsternes telte står snorlige når de ankommer, og at den service man forventer på en festival, er til stede.

 

INFO

Vi søger lige nu friske folk til teltopsætningen. Her skal du arbejde ca. 3 gange, inden festivalen starter, så du kan roligt nyde hele festivalen, uden at skulle tænke på at arbejde. Vi har brug for hjælp fra søndag d. 24.7 og 3 dage frem.

Vi søger både mænd og kvinder, drenge og piger – vi ser dog gerne, at hvis du er under 18 år at du har lidt erfaring med at slå telte op, eller du ved, hvad det vil sige, at være pligtopfyldende.

Kontakt

Lyder det som noget for dig? Så kontakt områdechef Mikael Hermansen på mikaelherman@hotmail.com. Fortæl gerne kort om dig selv, og hvorfor du ønsker at være en del af holdet i Camp Service.

 

VÆR OPDATERET

Skriv dig op til vores nyhedsbrev – så går du aldrig glip af noget!