27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Calby bringer soul til Møllers

Danske Calby bringer et moderne soul-udtryk til Møllers, når han med hits som Burnout, The Million Dollar Man og Frequent Flyer, er klar til at give festivalgæsterne en stærk liveoplevelse.

Med et moderne soul-udtryk debuterede danske Calby i 2019 med sangen ’The Everyday Bit’.

I starten af 2020 blev den fulgt op af ’Burnout’, som blev Calbys helt store gennembrud. Så fulgte ’The Million Dollar Song’ og senest ’Frequent Flyer’ alle fire singler fandt vej til hitlistens Top-10.

Calby fik således sat et solidt aftryk på lyden af dansk musik anno 2020, hvilket blev understreget af to nomineringer til Danish Music Awards.

Fra producer til soloartist i soulens navn

Manden bag og sangeren i front, Mik Thybo, har gennem de sidste 15 år produceret for andre og udgivet musik i eget navn. Det er dog først med Calby, at han føler, han har fundet sin egen plads og lyd med et forfriskende greb på 60’ernes soulmusik. Musikken producerer Mik Thybo sammen med Magnus Larsson fra bandet, Lukas Graham.

Udgivelsen af debutalbummet ’Burnout’, blev udgivet i samarbejde med det amerikanske musikselskab Republic Records.

Calby forklarer: “At få Republic Records i telefonen, det løftede humøret lidt, må man sige. Det var meningen, at vi skulle ud på festivalerne sidste år, så folk kunne sætte et ansigt på min stemme. Det kunne så ikke lade sig gøre”.

 

International udgivelse

Telefonsamtalen med det verdenskendte pladeselskab udmøntede sig i en pladekontrakt der betyder, at Calbys debutalbum ’Burnout’, bliver en international udgivelse. Albummet indeholder 11 tidsløse popsange pakket ind i Calbys soulede og ubesværede stemme.

Nu er det på tide, at vi får sat ansigt på det fremragende, internationalt anerkendte musik, som Calby er garant for. Det sker i Møllers fredag d. 29. juli.