fbpx

Børneland

Langelandsfestivals kæmpe legeplads for børn og barnlige sjæle, Børneland, søger Crew der er gode med børn, til en tjans under festivalen!

Børneland er et af de tiltag, som under hele festivalen står klar med oplevelser og underholdning for børn i alle aldre. ‘Børnetæmmerne’ er altid klar med en hjælpende hånd og glæder sig til at underholde børnene samt sørge for, at børnene føler sig trygge og sikre. Så er du god med børn, elsker at se dem ha’ en fest? Så er du måske vores nye børnetæmmer.

Børneland er festivalens højdepunkt for børn og barnlige sjæle. Her kan festivalens børn hygge sig alene eller sammen med mor/far/søskende/andre voksne. Børneland har ca. 35 forskellige, hyggelige og sjove aktiviteter og det er her vi har brug for Crew, der vil være med til at give børnene en god oplevelse. Vi kalder vores Crew for ”børnetæmmere”.

Børneland har åbent fra 10-19, du slipper derfor for aften- og natarbejde.

Vi ser gerne at du er fyldt 23 år, da det er et stort ansvar at ha’ med børn at gøre. Der er ingen øvre grænse for hvor gammel du er eller føler dig, så bedstemødre- og fædre, pensionister mv. er også meget velkomne.

Kontakt

Hvis du vil høre mere, kan områdechef Jeanette kontaktes på mail: borneland@mail.dk