27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Børneland

HOLDET ER FYLDT!

Er du et legebarn eller bare god til børn? Er du ung, mere voksen eller måske oppe i alderen? Så er det dig, vi har brug for til vores små gæster i Børneland.

Børneland er festivalens højdepunkt for børn og barnlige sjæle. Her kan festivalens børn hygge sig alene eller sammen med mor/far/søskende/andre voksne. Børneland har ca. 30 forskellige, hyggelige og sjove aktiviteter og det er her, vi har brug for crew, der vil være med til at give børnene en god oplevelse. Vi kalder vores crew for ”børnetæmmere”.

INFO

I Børneland har vi ansvaret for alle de hyggelige aktiviteter, festivalen tilbyder børn. Se info her. Vi har dagligt åbent fra kl. 10.00 – 18.00, så ingen sene aften eller nattevagter hos os. Vagterne ligger fra onsdag den 27.7 til lørdag den 30.7 – og starter med informationsmøde tirsdag og slutter med fælles nedpakning lørdag.

Det er et stort ansvar at ha’ med børn at gøre. Derfor skal du naturligvis kunne li’ at arbejde med børn og være min. 18 år. Der er ingen øvre grænse for alder. Bedstemødre & -fædre, pensionister mv. er også meget velkomne i vores crew.

KONTAKT

Har du lyst til at være med på holdet i Børneland, så opret en profil i CrewBasen og HUSK at notere ”Ønsker Børneland” i kommentarfeltet, så hører du fra os.

Alternativt skriv til områdechef Jeanette via Borneland@mail.dk, så får du nærmere info.

VÆR OPDATERET

Skriv dig op til vores nyhedsbrev – så går du aldrig glip af noget!