27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Før: Børneland

HOLDET ER FYLDT!

Har du hænderne rigtigt skruet på? Er du kreativ? Eller synes du bare, det er sjovt at få en tegning til at blive til virkelighed? Så er Børnelands Opbygningshold noget for dig.

I opbygningsperioden skal vi i Børneland lave mange forskellige ting: cykel- og fodboldbaner af halmballer, lægge gulvplader, fordele borde og bænke, lave aktivitetsområder, pakke materialer, prøve hoppepuder, lave forhindringsbane, fylde huller, holde pauser, sætte bannere op, indrette backstage område – og mange andre sjove opgaver. Og så skal vi stille alt muligt op: gyngestativ, modulhegn, minigolf, pavilloner, totempæl, spyd/pæle/reb/girafæg.

INFO

Børnelands Opbygningshold har ansvaret for at gøre området klar til åbning af alle de hyggelige aktiviteter, festivalen tilbyder børn. Det gør vi i perioden torsdag den 21.7 til mandag den 25.7 – du kan være med på hold 1 i de første 3 dage (to/fr/lø) eller hold 2 i de sidste 3 dage (lø/sø/ma).

Er du min. 16 år og indstillet på praktisk/fysisk arbejde i alt slags vejr? Og har du samtidig hænderne rigtigt skruet på, så bliver det hele bare en lille smule sjovere.

KONTAKT

Har du lyst til at være med på Opbygningsholdet i Børneland, så opret en profil i CrewBasen og HUSK at notere ”Ønsker Børnelands Opbygningshold 1 (eller 2)” i kommentarfeltet, så hører du fra os.

Alternativt skriv til områdechef Jeanette via Borneland@mail.dk, så får du nærmere info.

VÆR OPDATERET

Skriv dig op til vores nyhedsbrev – så går du aldrig glip af noget!