27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Billy Ocean spiller til sommer

Endnu et stærkt, internationalt navn er nu på plakaten for Langelandsfestival 2020 – Billy Ocean er klar til at skabe en stor fest på Store Scene!

Billy Ocean er en af de største musikstjerner, som Storbritannien nogensinde har skabt, og han har solgt over 30 millioner plader i sin levetid.

Nummer 1 i hele verden

Han har samlet til bunke med guld- og platinplader over hele verden og har ramt nummer 1 på pophitlisterne i USA, Australien, Tyskland, Holland og England. Billy har opnået ekstraordinær succes som både kunstner og sangskriver.

Billy er født i Trinidad og bosatte sig i Londons East End, da han kun var syv år gammel. Hans anden single, Love Really Hurts Without You, nåede nr. 2 i de britiske hitlister og nr. 12 i USA. To top 20 singler fulgte; Love on Delivery og Stop Me, og derefter blev Red Light Spells Danger et hit i både England og USA. Caribbean Queen, som Billy vandt en Grammy for bedste R&B-vokal for, blev efterfulgt af Loverboy. Albummet, hvorfra disse singler kom fra, tilbragte et år på amerikanske hitlister og solgte dobbelt platin (tredobbelt i Canada). Billy optrådte også på den amerikanske halvdel af Live Aid, hvilket gjorde 1985 til et virkelig utroligt år for ham.

Billy viste sig at være en af ​​de mest hårdtarbejdende kunstnere på live-scenen og turnerede i årevis verden til stadigt voksende entusiastiske publikum. Efter enorme verdensomspændende succeser og mange års turnéer besluttede Billy at tage en pause for at tilbringe noget velfortjent tid derhjemme med sin familie.

Turné gav lysten til at skrive tilbage

I 2007 besluttede Billy at komme ud for at udføre sine hits igen, og denne gang med sin datter Cherie på backing vokal, med live datoer i England, Europa, USA, Canada, Australien, New Zealand, Afrika og Caribien. Turnéen var en stor succes og kulminerede med, at han fik lyst til endnu en gang til at skrive og optage.

I 2018 spillede Billy som en del af sin udsolgte UK-turné i The Royal Albert Hall i London. I løbet af 2018 og 2019 fortsatte Billy med at spille shows rundt om i verden, og afsluttede også sit næste album med titlen One World, der udgives i 2020.

VÆR OPDATERET

Skriv dig op til vores nyhedsbrev – så går du aldrig glip af noget!