27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Billige billetter til lokale og invitation af øens børn

Langelandsfestival tilbyder igen i år billetter til nedsat pris til alle borgere i Langeland Kommune. Samtidig inviteres 1.000 børn i kommunen på festival onsdag d. 27. juli, så vi alle kan fejre festivalens 30 års jubilæum!

Din og min festival – og områdets største kulturbegivenhed fylder 30 år. Gennem årene har vi sammen haft store, glædesfyldte oplevelser på markerne lige ved Rudkøbing. Vi har sunget, danset og krammet. Nogle har en endda mødt deres livs udkårne, og andre har måske mødt flere. Alt sammen i de vidunderlige omgivelser, som kun Langeland kan tilbyde.

Netop derfor har Langelandsfestival besluttet at tilbyde billetter til borgerne i Langeland Kommune til nedsat pris.

Ændret kommuneaftale

Sådan har det været i en del år, men tidligere var det en del af festivalens aftale med kommunen, hvilket ikke længere er tilfældet. Når vi, på trods af dette, alligevel vælger at tilbyde billetter til nedsat pris, bunder det i vores glæde for hele Langeland.

Og det bunder i, at vi gerne ser så mange langelændere som overhovedet muligt deltage i festlighederne, når vi nu endeligt kan få lov til at fejre, at områdets mest markante kulturbegivenhed kan fejre 30 år.

1.000 børn inviteres på festival

Af samme årsag inviterer Langelandsfestival hermed børnene op til 12 år i Langeland Kommune på festival onsdag d. 27. juli. Vi lægger 1.000 børnebilletter klar, som kan indløses efter først-til-mølle-princippet. Vi håber, at så mange langelændere som overhovedet muligt har mulighed for og lyst til at være med.

Vi glæder os til at se se jer i SuperBrugsen Rudkøbing og på Langelandsfestival 2022!

Priser

Voksen partoutbillet: 1.495,- (+gebyr: 10,-)
Normalpris: 1.995,- (+gebyr: 40,-)

Barn partoutbillet: 600,- (+gebyr: 10,-)
Normalpris: 995,- (+gebyr: 40,-)

Her kan du købe & indløse

Vi sælger til borgere i Langeland Kommune i SuperBrugsen, Rudkøbing på Ahlefeldtsgade 5. Det er også her, du kan indløse børnebilletter til onsdag d. 27. juli.

Lørdag d. 23. juli kl. 11-16.
Mandag d. 25. juli kl. 9-19.

Du kan betale med kontanter og betalingskort. Husk at medbringe sundhedskort, hvor din adresse i Langeland Kommune fremgår.

VÆR OPDATERET

Skriv dig op til vores nyhedsbrev – så går du aldrig glip af noget!