27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Billetsalg begynder i morgen!

Du kan få fingrene i billetter til Langelandsfestival 2022 fra d. 1. december kl. 12.00. Kom og vær med, når vi fejrer vores 30-års jubilæum med et brag! Vi har ikke ubegrænset antal billetter, så det er først-til-mølle-princippet, der gælder.

 

Så er det ved at være tid til, at du skal sikre dig din billet til sommerens oplevelse – Langelandsfestival 2022, hvor vi sammen skal fejre vores 30-års jubilæum. Som vi tidligere har meldt ud, er Langelandsfestival nu en 4-dags festival, og derfor giver din partoutbillet dig adgang til Festivalpladsens og Børnelands mange oplevelser fra onsdag d. 27. til lørdag 30. juli. Du har ret til at sætte dit eget medbragte telt op allerede fra tirsdag d. 26. juli kl. 12, og så lukker hele festivalområdet så ellers søndag d. 31. juli kl. 12.

Hvad med dig, der allerede har billet?  

Vi håber, at du er nysgerrig på den festival, vi er i gang med at skabe, og at vi stadig ser dig til vores 30-års jubilæum! Uanset om du har haft et 8 day festival pass eller et 4 day festival pass, så er det nu omdannet til en partoutbillet. Det er således ikke nødvendigt at refundere billetten for at købe en ny – det sker helt af sig selv.  

Skulle du synes, at festivalen har ændret for meget karakter, i forhold til hvad du forventede, det ville blive, så anerkender vi naturligvis det. Derfor har vi besluttet at tilbyde dig, der har været så loyal at beholde din billet, endnu en mulighed for at få pengene tilbage. Skulle du beslutte dig for en refundering kan det ske mellem 1. december 2021 og 14. januar 2022. Du kan forvente udbetaling mellem d. 15. og 31. januar. Hold øje med llf.dk, hvor fremgangsmåden vil blive mere konkret.

OPDATERING: Du burde have modtaget en mail fra Ticketmaster angående muligheden for refundering. Husk at kigge i din spammappe. Hvis den mangler, og du ønsker refundering, så kontakt Ticketmaster – du kan finde deres kontaktinformation her.

BILLETPRISER 2022

Voksen: 13+
Barn: 7-12 år
Mini: 3-6 år

Tillægges gebyr fra Ticketmaster

VÆR OPDATERET

Skriv dig op til vores nyhedsbrev – så går du aldrig glip af noget!