fbpx
BILLETINFORMATION

Den vigtigste info

Har du billet til den aflyste festival i 2020 - eller vil du med i 2021? Vi har samlet den vigtigste information lige her.

Hvis du var en af de mange gæster, der beholdt din billet til Langelandsfestival 2020, skal du ikke gøre meget. Den billet gælder nemlig også til Langelandsfestival 2021. Så behold billetten, gem den sikkert og glæd dig til et brag af en jubilæumsfest!

Hvis du har købt en child- eller minibillet, hvor der er aldersbegrænsninger på, så vil billetten være gældende for dit barn, selvom det egentligt bliver for gammel. Med andre ord ”fastfryser” vi deres alder indtil næste festival.

Lige så snart vi ved mere, fortæller vi hvornår og hvordan, du kan købe billetter – samt de præcise datoer for Langelandsfestival 2021 og meget mere! Skriv dig op til vores nyhedsbrev og følg os på Instagram og Facebook – så er du sikker på at være blandt de første til at modtage informationerne!

Gensynsfesten/EfterskoleCamp tilbyder forskellige løsninger – og da de er en ekstern samarbejdspartner, er det dem du skal kontakte med spørgsmål til din billet.

Dem kan du kontakte på følgende måde:

Telefon: 70 22 68 70
Mail: efterskolecamp@zucce.dk
Hjemmeside: https://www.efterskolecamp.dk

  1. Vær tålmodig
    Vi arbejder på at få alle detaljer på plads, og vi kommer til at opdatere denne side og melde beslutninger og detaljer ud løbende. Vi beder derfor om tålmodighed i denne uvante situation.
  2. Kontakt Ticketmaster
    Har du spørgsmål vedrørende din billet, er det vores billetudbyder Ticketmaster du skal tage kontakt til. Du kan finde en kontaktformular til dem her.
  3. Generelle spørgsmål
    Har du spørgsmål, der ikke vedrører din billet, kan du skrive til os på Facebook eller på info@llf.dk.