fbpx

Alt du behøver at videHar du billet til den aflyste festival i 2020 - eller vil du med i 2021? Vi har samlet den vigtigste information lige her.


Jeg har beholdt min billet fra 2020 - hvad sker der nu?

Hvis du var en af de mange gæster, der beholdt din billet til Langelandsfestival 2020, skal du ikke gøre meget. Den billet gælder nemlig også til Langelandsfestival 2021. Så behold billetten, gem den sikkert og glæd dig til et brag af en jubilæumsfest!

Mit barn bliver for gammel til en childbillet - skal jeg købe en ny billet?

Hvis du har købt en child- eller minibillet, hvor der er aldersbegrænsninger på, så vil billetten være gældende for dit barn, selvom det egentligt bliver for gammel. Med andre ord ”fastfryser” vi deres alder indtil næste festival.

Hvordan får jeg fingrene i en billet til Langelandsfestival 2021?

Vi afventer lige nu, at regeringens kompensationsordning falder helt på plads – vi vil helst ikke love for meget, før vi er klar over, hvordan vores grundlag for næste års festival ser ud.

Lige så snart vi ved mere, fortæller vi hvornår og hvordan, du kan købe billetter – samt de præcise datoer for Langelandsfestival 2021 og meget mere! Skriv dig op til vores nyhedsbrev og følg os på Instagram og Facebook – så er du sikker på at være blandt de første til at modtage informationerne!

Jeg har billet til Gensynsfesten/EfterskoleCamp - hvad gør jeg?

Gensynsfesten/EfterskoleCamp tilbyder forskellige løsninger – og da de er en ekstern samarbejdspartner, er det dem du skal kontakte med spørgsmål til din billet.

Dem kan du kontakte på følgende måde:

Telefon: 70 22 68 70
Mail: efterskolecamp@zucce.dk
Hjemmeside: https://www.efterskolecamp.dk/

I har ikke besvaret mit spørgsmål her!

Hvis du ikke har fået svar på dit spørgsmål her, så:

  1. Vær tålmodig
    Vi arbejder på at få alle detaljer på plads, og vi kommer til at opdatere denne side og melde beslutninger og detaljer ud løbende. Vi beder derfor om tålmodighed i denne uvante situation.

  2. Kontakt os
    Hvis du har et akut spørgsmål så skriv til os på Facebook eller på info@llf.dk.