fbpx
billetinformation

Billetinformation

Vi håber, at du vil beholde din billet.Har du billet til den aflyste festival i 2020 – eller vil du med i 2021? Vi har samlet den vigtigste information lige her.


Hvad kan jeg gøre med min billet til Langelandsfestival 2020?
Hvis du har et festival pass til Langelandsfestival 2020, har du følgende muligheder:

 1. Behold din billet
  Ønsker du at få dine billetter ombyttet til næste år, skal du gøre følgende: Slap af, nyd solskinnet udenfor og afvent din nye billet. Vi ved ikke, hvornår det sker, men lige så snart vi har nyt om billetten, skal vi nok informere jer, det lover vi. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det ville være en kæmpe hjælp for festivalen, hvis I benytter denne mulighed.

 2. Donér din billet
  Som bekendt er vi i en noget uventet situation lige pt. Har du ikke mulighed for at deltage til næste år, kan du glæde en anden ved at donere din billet og igen være med til at hjælpe festivalen. Ticketmaster (vores billetudbyder) kan her være behjælpelig med at få givet billetten videre. Vælger du denne mulighed, skal du også her bare slappe af, nyde solskinsvejret og så finder vi ud af det senere hen.

 3. Få pengene tilbage
  Er du en af dem, der ikke har mulighed for at deltage næste år og ej heller vil donere dine billetter, men ønsker at få refunderet din billet, kan du også det. Alle billetkøbere modtager en mail fra Ticketmaster, om refundering af billetter, inden for et par dage. Alt relevant information om dette, fremgår i mailen. Du skal dog være opmærksom på at anmodninger om refunderinger af billetter skal ske inden den 7. maj 2020. Det vil være Ticketmaster der står for dette. Så vi beder alle der ønsker at få refunderet billetter om at læse mailen igennem og følge instrukserne der. Efter den 7. maj 2020 vil alle resterende billetter automatisk bliver ombyttet til 2021 festivalen, og det vil ikke længere være muligt at få billetten refunderet.

Mit barn bliver for gammel til en childbillet - skal jeg købe en ny billet?

Hvis du har købt en child- eller minibillet, hvor der er aldersbegrænsninger på, så vil billetten være gældende for dit barn, selvom det egentligt bliver for gammel. Med andre ord ”fastfryser” vi deres alder indtil næste festival.

Hvor køber jeg en billet til Langelandsfestival 2021?

De er endnu ikke blevet sat i salg, men lige så snart det sker, så råber vi naturligvis højt om det! Husk at følge os på Facebook og tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Jeg har billet til EfterskoleCamp - hvad gør jeg?

EfterskoleCamp tilbyder forskellige løsninger – og da de er en ekstern samarbejdspartner, er det dem du skal kontakte med spørgsmål til din billet.

Dem kan du kontakte på følgende måde:

Telefon: 70 22 68 70

Mail: efterskolecamp@zucce.dk

I har ikke besvaret mit spørgsmål her!

Hvis du ikke har fået svar på dit spørgsmål her, så:

 1. Vær tålmodig
  Vi arbejder på at få alle detaljer på plads, og vi kommer til at opdatere denne side og melde beslutninger og detaljer ud løbende. Vi beder derfor om tålmodighed i denne uvante situation.

 2. Kontakt os
  Hvis du har et akut spørgsmål så skriv til os på Facebook eller på info@llf.dk.