27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Banko er savnet

I samarbejde med Tranekær Tullebølle Idrætsforening plejer Langelandsfestival at invitere til banko med Keld & Hilda - det er savnet i år!

“62! 12! 22! Banko!” I lange rækker er Møllers fyldt med bord-bænkesæt, hvor festivalgæster sidder med bankoplader, brikker og naturligvis noget godt og læskende til ganen. Blandt de faste festivalgæster er Banko med Keld og Hilda en tradition, som man ser frem til, og som man ikke skal gå glip af.

Hele familien er med

Hele familier sidder og deltager i spillet – selvom de yngste samles i sandet mellem baren og scenen, hvor trubadurlegenderne Keld & Hilda råber numre op. En gang imellem tager de en pause ved at spille et af de numre, som hele teltet uden besvær synger med på. Banko med Keld & Hilda på Langelandsfestival er noget hyggeligt og specielt, som mange vil savne – ikke mindst Tranekær Tullebølle Idrætsforening.

“Det er en dag, som vi ser frem til hele året – den giver et kick til at fortsætte vores arbejde.” Sådan siger Laila Kjeldsen fra foreningen, og fortsætter: “Keld & Hilda skaber en kæmpe fest i teltet – der er fede præmier, sidegevinster og gode øl, så hvad kan man ellers ønske sig?”

Råd til at købe bolde – og de ekstra oplevelser

Derfor er banko i Møllers da også savnet i år, også fordi får en god økonomisk fordel af samarbejde. En fordel, der gør, at der kan investeres i fodbolde, net, mål og andre materialer, som en idrætsforening skal betale for.

Ud over den slags nødvendigheder blev det sidste efterår til en tur for foreningens medlemmer til Odense Stadion for at se striwerne i aktion. I omegnen af 90 børn og forældre fik en fremragende dag sammen – betalt af overskuddet fra bankospillet på sommerens Langelandsfestival.

Samarbejdet med det lokale

I over 20 år er der blevet afholdt banko på Langelandsfestival, og i ligeså mange af årene har det været i samarbejde med Tranekær Tullebølle Idrætsforening, der står for at skaffe de stærke præmier, som festivalgæsterne har kunne tage med sig gennem årene.

Samarbejdet er et godt eksempel, hvordan Langelandsfestival kan gavne foreningsarbejdet i det lokale – og nu ser vi ellers frem til 2021, hvor der endnu engang gerne skulle skabes en fremragende dag til gavn for alle til stede og samtlige 200 mennesker – mellem 3 og 70 år – i Tranekær Tullebølle Idrætsforening.

VÆR OPDATERET

Skriv dig op til vores nyhedsbrev – så går du aldrig glip af noget!