Hvis der er noget AC/DC er kendt for, så er det legendariske Riffs i verdensklasse. 

Letgenkendelige toner og musik man husker, og hvis der er noget Almost AC/DC kan, så er det at lyde, ligne og agere som den ægte vare. Der bliver ikke sparet på energien eller sceneshowet, når Almost AC/DC formidler ét af verdens aller største rockbands gennem tiderne.

Med det største AC/DC show i Danmark, indtager de 5 fyre fra Silkeborg de danske landeveje med en lyd så tæt på de Australske legender som man kan komme. 

Thomas Povlsen er den danske klon af Angus Young og den sprøde lyd fra en top-tunet Gibson SG ringer velkendt ud over de danske spillesteder imens Anders Ørnsholt giver den i bedste Brian Johnson stil, med den skrigende og hæse vokal til sange som Thunderstruck, Hells Bells, Back in Black og Highway to Hell mf. Alt imens rytmen holdes tæt sammen af Kim Pedersen på autentisk Sonor trommesæt i lækker kombination med en tung bas fra Claus Jensen og en rytmeguitar fra Søren Stephensen som ville få selveste Malcolm Young til at nikke anerkendende. 

Med kanonerne ladt, kirkeklokken hængt op og 5 fyre klar til kamp kan der ikke være nogen tvivl: Almost AC/DC er det tætteste du kommer på den ægte vare.