27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Al McKay’s Earth, Wind & Fire Experience

Store scene

Onsdag d. 27.07

Kl. 19.30

Det handler alt sammen om musikken for den legendariske Earth, Wind & Fire-guitarist Al McKay! Rundt om ham reinkarneres originalens ånd – kraftfuldt leveres hit efter hit af supergruppens sange. I de originale tonearter og med den originale fornemmelse.

McKays gruppe, Al McKay Allstars, tilbyder en forbløffende demonstration af livskraft. En vital præstation, der opretholder den høje standard for liveoplevelsen, der etablerede den originale Earth, Wind & Fire-lyd.

Historien bag

Og hvad er så historien bag bandet? Det var 1982. Efter Al McKay forlod gruppen, var Earth, Wind & Fire på sit sidste. Endelig i 1983 var det slut. Bandet, der havde defineret det moderne lyd af ​​R&B-musik var færdige.

Alt, der var tilbage, var arven fra den musik, der havde næret en hel generation musikalsk. I 1990 besluttede Earth, Wind & Fire-ikonet, Al McKay – som var “groove director” for det originale band, som producerede Boogie Wonderland, var med til at skrive “September” og var verdenskendt for sine rytmeguitar chops – at sætte et band sammen fra den oprindelige gruppes ånd.

De kaldte sig “LA Allstars”. Gruppen samlede tidligere bandmedlemmer af Earth, Wind & Fire til en udgave af den originale rytmesektionsdrevne gruppe, organiseret omkring McKays altafgørende guitararbejde og musikledelse.

Prominente musikere

I årenes løb har LA Allstars – og senere Al McKay Allstars – præsenteret de mest prominente og mest indflydelsesrige musikere inden for R&B og funk-genren. Med deres show rundt om i verden, “Al McKay’s Earth, Wind & Fire Experience” er det tætteste, du kan komme på, hvad Earth, Wind & Fire lød som i sin storhedstid i slutningen af ​​1970’erne og begyndelsen af ​​80’erne.

Blandt både musikere og fans betragtes gruppen som det bedste funkband på planeten i dag. Så hvis du er fan af Earth, Wind & Fire eller amerikansk funkmusik generelt, så sørg for at se og høre Al McKay’s Earth, Wind & Fire Experience på Langelandsfestival. Det er i sandhed en oplevelse, du ikke må gå glip af.

Hør fra os

Skriv dig op til vores nyhedsbrev – så går du aldrig glip af noget!