27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

3 fede kunstnere på LLF20!

Alphabeat, FOOL og Dodo & The Dodo’s er nyeste navne på plakaten for jubilæumsfestivalen til sommer! Alphabeat samt Dodo & The Dodo’s skal vi opleve på Store Scene, mens FOOL skaber en fest i Møllers.

Alphabeat garanterer anmelderrost livefest

Umiddelbar og uncool begejstring. Tekster med snert. Og et ønske om at inddrage enhver, som vil lytte. Det er filosofien bag Alphabeats første album i syv år, ’Don’t Know What’s Cool Anymore’ der udkom d. 1. november. Albummet indeholder bl.a. singlen Shadows – der var Alphabeats første udspil i seks år og er et af årets hidtil største danske radiohits og tilmed Alphabeats tiende Top 20 single. Alphabeat har efterfølgende fulgt op med singlen ’I Don’t Know What’s Cool Anymore’, som er endnu et hit til sætlisten.

FOOL – en popduo der tør fucke lidt med dig
Duoen FOOL er det lykkelige ægteskab mellem to kompromisløse excentrikere – illustreret af deres mere end 50 millioner streams. De har fundet sammen med et ønske om at skabe sange, der betyder noget. Sange, hvor ordene og lydene skifter farve, som når man drejer et prisme mod solen.

Singlerne ’Strapped’, ’Worry’ og ’Outcast’ kanonerede FOOL ud til de musiksultne. Til sammen har de tre sange streamet mere end 50 millioner gange. For FOOL giver en oplevelser, der både løfter op og skaber rum til eftertanke. ”Vi tør godt fucke med stemninger og budskaber, som bryder med hinanden. Hvis noget bliver entydigt, bliver det kedeligt,” siger produceren Jabs.

Dodo & The Dodo’s leverer landeplager og evergreens

Med mere end 30 år på landevejene og flere hits i bagagen end de fleste kan begribe, er Dodo & The Dodos på alle måder en institution i dansk musik. Deres allerstørste sange er for længst blevet til landeplager og evergreens, og bandet spilles stadigvæk lige så meget i radioen nu, som da sangene udkom for snart mange år siden. Bandet har dermed opnået noget helt specielt. De er blevet voksne, uden at de har mistet deres aktualitet. Dodo & The Dodos er en af Dansk pops ypperste ambassadører, og med hits nok til mere end et band er de klar til Langelandsfestival 2020.

VÆR OPDATERET

Skriv dig op til vores nyhedsbrev – så går du aldrig glip af noget!